Skip Ribbon Commands
Skip to main content

26 Februari 2017 - Kebawah DYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam berkenan berangkat menyertai acara Kayuhan Semangat Hari Kebangsaan 2017 yang bermula dan berakhir di Taman Haji Sir Muda Omar ‘Ali Saifuddien (SOAS)
23 Februari 2017 - Kebawah DYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam berkenan berangkat menyertai rakyat dan penduduk di negara ini ke Upacara Perhimpunan Agung sempena Sambutan Ulang Tahun Hari Kebangsaan Negara Brunei Darussalam Ke-33.
22 Februari 2017 - Kebawah DYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam berkenan mengurniakan titah sempena Sambutan Hari Kebangsaan Kali Ke-33, Tahun 2017 yang berlangsung di Istana Nurul Iman.
18 Februari 2017 - Kebawah DYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam berkenan berangkat ke Istiadat Perbarisan sempena Sambutan Hari Polis Ke-96 Tahun yang berlangsung di Ibu Pejabat Pasukan Polis Diraja Brunei (PDB)
16 Februari 2017 - Kebawah DYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam berkenan berangkat bagi memeriahkan Majlis Ramah Mesra Perayaan Tahun Baharu Tionghua 2017.
15 Februari 2017 - Kebawah DYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam berkenan mengurniakan Surat-Surat Watikah Pelantikan kepada Duta-Duta Besar Negara Brunei Darussalam yang baru dilantik dan menerima Surat-Surat Tauliah Pelantikan
13 Februari 2017 - Kebawah DYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam berkenan menerima mengadap Tuan Andrew Faulkner yang akan menamatkan perkhidmatannya pada 10 Mac ini dan Puan Ceri Powell bakal Pengarah Urusan BSP yang baharu.
9 Februari 2017 - Kebawah DYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam berkenan menerima mengadap Menteri Pendidikan Thailand, Tuan Yang Terutama Dr. Teerakiat Jareonsettasin.