Skip Ribbon Commands
Skip to main content

20 Jun 2018 - KDYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam berkenan berangkat ke Majlis Bertahlil di Kubah Makam Diraja.
18 Jun 2018 - KDYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam berkenan menerima junjung ziarah sempena Hari Raya Aidilfitri di hari ketiga istana dibukakan bagi kunjungan orang ramai.
17 Jun 2018 - KDYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam berkenan menerima junjung ziarah sempena Hari Raya Aidilfitri di hari kedua istana dibukakan bagi kunjungan orang ramai.
16 Jun 2018 - KDYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam berkenan menerima junjung ziarah sempena Hari Raya Aidilfitri di hari pertama istana dibukakan bagi kunjungan orang ramai.
15 Jun 2018 - KDYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam berkenan menerima mengadap dan junjung ziarah Hari Raya Aidilfitri para pembesar negara.
15 Jun 2018 - KDYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam berkenan berangkat menyertai umat Islam dan rakyat baginda di negara ini menunaikan Sembahyang Sunat Aidilfitri 1439 Hijrah di Masjid Omar 'Ali Saifuddien.
14 Jun 2018 - KDYMM Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam mengajak umat Islam di negara ini untuk sama-sama banyak berzikir atau mengingat Allah Subhanahu Wata'ala.
7 Jun 2018 - KDYMM Paduka Seri Baginda Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam berkenan berangkat melawat Sekolah Ugama Arab Menengah Perempuan Raja Isteri Pengiran Anak Hajah Saleha (SUAMPRIPAHS), Katok.